Recollida domiciliària

Recollida domiciliària

La recollida de residus a les llars es realitzarà mitjançant el sistema porta a porta o amb contenidors al carrer, en funció de les fraccions de recollida.

Anar a:

Recollida porta a porta

La recollida de residus a les llars està subjecte al calendari següent. Important: el calendari indica el dia en què es recullen els residus, de manera que caldrà treure-ho al carrer la nit abans. Així doncs, si dilluns es recull l’orgànica, caldrà treure el cubell d’orgànica el diumenge a la nit; i així en tots els casos.

DillunsOrgànicaOrgànicaTeixit sanitari
DimartsEnvasosEnvasosTeixit sanitari
DimecresOrgànicaOrgànicaTeixit sanitari
DijousPaper i cartróPaper i cartróTeixit sanitari
DivendresEnvasosEnvasosTeixit sanitari
DissabteOrgànicaOrgànicaTeixit sanitari
DiumengerestaResta (quinzenal)
Orgànica

La fracció orgànica es recollirà tres cops per setmana. És obligatori utilitzar el cubell de 20L xipat, de color marró, i sempre amb bossa compostable.

Envasos

Els envasos es recolliran dos cops per setmana. És obligatori utilitzar el cubell de 40L xipat, de color groc, i pot anar amb bossa de plàstic o sense.

Paper i cartró

El paper i cartró es recollirà un cop per setmana. És obligatori utilitzar el cubell de 40L xipat, de color blau, i pot anar amb bossa de paper o sense, mai amb bossa de plàstic.

resta

La fracció resta es recollirà un cop cada quinze dies. És obligatori utilitzar el cubell de 20L xipat, de color gris, i ha d’anar sempre amb bossa de plàstic.

Els bolquers i altre tipus de teixit sanitari (compreses…) es podran entregar cada dia mitjançant la seva aportació amb una bossa tancada, col·locada a sobre del contenidor pertinent. El diumenge només es podrà aportar aquells dies en què hi hagi recollida de resta, col·locant-lo a l’interior de la bossa de resta.

Recollida amb contenidors

vidre

El vidre s’haurà d’aportar, sempre sense bossa, als contenidors de color verd tipus iglú ubicats a la via pública.

roba

La roba en desús s’haurà d’aportar, sempre amb bossa, als contenidors d’Humana ubicats a la via pública:

  • Plaça de Barcelona’92, s/n
  • Carrer d’Onze de Setembre, 2
  • Carrer de Josep Torra i Closa, 5
  • Carrer de Torà, s/n
  • Plaça de Catalunya, s/n
  • Deixalleria municipal
oli

Els olis vegetals s’hauran d’aportar, sempre dins d’una ampolla de plàstic ben tancada, als contenidors de color taronja ubicats a la via pública:

  • Interior de la deixalleria
  • Carrer d’Alexandre de Riquer, 1
  • Carrer de Mestre Manel Giralt, 13
  • Carrer del Progrés, cantonada amb carrer de Viena.