Preguntes freqüents campanya d’implantació porta a porta

Preguntes freqüents campanya d’implantació porta a porta

COM SERÀ LA CAMPANYA D’IMPLANTACIÓ DEL PORTA A PORTA PER COMERÇOS I EMPRESES?

Les activitats econòmiques i comerços estan convocades a les xerrades del dilluns dia 3 de maig, a escollir entre les 15:45h o les 20:00h. Aquestes tindran lloc a la Sala d’Actes.

Per altra banda, en aquests casos l’entrega dels materials es farà directament a l’establiment, de manera que no s’han d’anar a recollir enlloc. L’entrega dels materials tindrà lloc entre el dimarts 4 i el divendres 7 de maig. Si passat aquest termini, ningú us ha vingut a portar els materials, poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament per resoldre la incidència.

 

SI SÓC UN COMERÇ O EMPRESA I NO HE POGUT ASSISTIR A LES XERRADES DEL DILLUNS, COM PUC REBRE LA INFORMACIÓ?

El proper dimecres dia 12 de maig es farà una xerrada telemàtica específica per les activitats econòmiques a les 20:00h a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Calaf. No cal inscripció prèvia.

 

COM SERÀ LA CAMPANYA D’IMPLANTACIÓ DEL PORTA A PORTA PELS HABITATGES?

S’ha dividit el municipi en quatre parts diferents. En funció del carrer, les xerrades i els dies d’entrega dels materials seran uns o uns altres.

Les xerrades a habitatges seran el dimarts 4, el dimecres 5, el dijous 6 i el dilluns 10 de maig, a les 19:30h a la Sala d’Actes. Si esteu confinats o per altres motius no podeu o no voleu assistir a les xerrades presencials, també hi ha l’opció de participar en la xerrada virtual del dimarts 11 de maig a les 19:30h, la qual es farà a través del YouTube de l’Ajuntament de Calaf.

En el cas dels habitatges, caldrà anar a buscar els materials del porta a porta a la Sala d’Actes. Els dies d’entrega seran del dimecres 12 al divendres 21 de maig (excepte els caps de setmana), de les 10 del matí a les 7 de la tarda. Podeu mirar el dia que hi heu  d’anar a la carta que heu rebut , ja que també està distribuït per carrers.

 

SI NO HE REBUT LA CARTA, COM SÉ A QUINA XERRADA I QUAN HE DE RECOLLIR EL MATERIAL?

Podeu consultar el dia i hora de les xerrades i la recollida de material a les imatges adjuntes.

 

 

QUÈ PASSA SI HE REBUT UNA CARTA AMB LES DADES ERRÒNIES?

Se’ns ha comunicat que algunes cartes enviades tenen les dades errònies. En aquest cas, no cal preocupar-se per si les dades del sistema de control del porta a porta estaran equivocades, ja que s’entraran just en el moment de recollir els materials. Així doncs, no es pot donar el cas que alguna altra llar tingui els vostres contenidors, doncs la vinculació dels xips es farà just en el moment de l’entrega. Malgrat que les dades siguin errònies convé portar la carta, ja que la informació vàlida serà la que haureu escrit a la part inferior de la mateixa.

 

QUÈ PASSA SI NO HE POGUT ANAR A LA XERRADA QUE EM DEIA A LA CARTA?

El dimarts 11 de maig, a les 19:30h, hi haurà una xerrada telemàtica a través del YouTube de l’Ajuntament de Calaf, en la qual hi podran participar totes aquelles persones que no hagin pogut assistir a les xerrades presencials. No cal cap tipus d’inscripció prèvia.

Articles Relacionats